MEGVALÓSÍTJUK A LEHETETLENT – A GROHE ICON 3D NYOMTATÓVAL KÉSZÜLT CSAPTELEPPEL

Képzelje el, hogy egy csaptelep mindazt nyújtja, amit korábban egy csapról elképzelhetetlennek tartottunk! Háromdimenziós nyomtatással készült csaptelep, a legmodernebb technológia terméke. A GROHE-től elvárt, tökéletes működést biztosítja, ráadásul olyan formában, amely egyszerre ikonikus és bámulatosan elegáns. A tervezést és a gyártást többé semmi sem kényszeríti a megszokott keretek közé. Háromdimenziós nyomtatással készült csaptelep – szemet gyönyörködtető pontosság, könnyedség és modern elegancia.

A GROHE Icon 3D kollekcióval, az Allure Brilliant Icon 3D-vel és az Atrio Icon 3D-vel a legmodernebb technológia megvalósítja a lehetetlent. A GROHE tervezői és mérnökei az egyre népszerűbb háromdimenziós fémnyomtatással a csaptelep-gyártás lehetőségeinek határát feszegetik. A 3D nyomtatással készülő GROHE Icon csaptelep izgalmas, új távlatokat nyit a csaptelepgyártásban.

Az Icon 3D dizájnnal a GROHE újraértelmezte az Atrio és az Allure Brilliant termékeket, és ezzel minőségileg új szintre emelte a terméktervezést és a víz élvezetét. Michael Seum, a GROHE AG dizánjért felelős részlegének alelnöke így nyilatkozott erről: „Mi itt, a GROHE-nél abban hiszünk, hogy merészet kell gondolnunk ahhoz, hogy valóban újat hozzunk létre.

Nézőpont kérdése lett, hogy mi lehetséges és mi nem. A GROHE Icon 3D-vel teljesen átalakítjuk a jövő terméktervezéséről alkotott fogalmainkat. A 3D-s fémnyomtatással átléptük a korlátainkat, hogy első pillantásra lehetetlennek tűnő termékeket alkossunk. A gyártásnak ez a módja lehetővé teszi számunkra, hogy az ügyfeleink kívánságainak mindenben megfelelő csaptelepeket alkossunk, kis tételekben. Már semmi sem szabhat határt abban, hogy eleget tehessünk az egyéni, személyre szabott igényeknek.”

Thomas Fuhr, a GROHE AG operatív igazgatója ezt a következőkkel egészítette ki: „Annak érdekében, hogy megőrizzük úttörő szerepünket az ágazatunkban és tovább növeljük előnyünket a technológiai fejlesztés terén, jelentős összegeket áldozunk nemcsak kutatásra és fejlesztésre, hanem a gyárainkban alkalmazott gyártási módszerek innovációjára is. A 3D-s fémnyomtatással a német gyártástechnológia új korszakának előfutárai vagyunk.

Fő tevékenységünkre összpontosítjuk erőfeszítéseinket, és arra törekszünk, hogy csaptelepeink a teljes értékláncot lefedjék, markánsan megkülönböztetve bennünket versenytársainktól. Alapvető számunkra, hogy fenntartsuk a bevált GROHE-minőséget, és ezt vigyük át 3D fémnyomtatott termékeinkbe is. Ehhez saját gyártási eljárást dolgoztunk ki, amelynek titka a felhasznált porban rejlik: egyedi recept alapján készítjük el az ehhez szükséges granulátumot.”

 

GROHE ALLURE BRILLIANT ICON 3D

A GROHE Allure Brilliant Icon 3D valójában belül üreges, pedig kívülről nézve lehetetlennek tűnik,hogy víz folyjon rajta keresztül.
Termék száma: 20608SD0
Termékleírás:

 • Háromlyukú, falra szerelhető keverőcsap mosdóhoz
 • GROHE EcoJoy átfolyáskorlátozóval: 5,0 l/perc
 • kifolyócső beépített kihúzható sugárszabályzóval
 • A karokon piros szín jelzi a meleg, és kék a hideg vizet
 • meleg/hideg szelepek kerámia fejrészét
 • nyomásálló rugalmas csatlakozó cső a kifolyócső és az oldalsó szelepek között
 • Kivetített rész: 256 mm

GROHE ATRIO ICON 3D

A GROHE Atrio Icon 3D-vel a GROHE megújította a klasszikus Atrio kinézetét – az eredmény egy ikonikus 3D termék.
Termék száma: 20609SD0
Termékleírása:

 • Háromlyukú, falra szerelhető keverőcsap mosdóhoz
 • nyílt kifolyócső a teljesen lamináris vízsugár érdekében
 • A karokon piros szín jelzi a meleg, és kék a hideg vizet
 • meleg/hideg szelepek kerámia fejrésszel
 • nyomásálló rugalmas csatlakozó cső kifolyócső és az oldalsó szelepek között

TERVTŐL A HÁROMDIMENZIÓS NYOMTATÁSSAL KÉSZÜLT CSAPTELEPIG

Pin It on Pinterest

Share This