Valósítsa meg vágyait!

A prémium kategóriás új Finion kollekció luxust visz a fürdőszobába

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyag és kidolgozás. A Finion, a Villeroy & Boch prémium kategóriás új fürdőszobai kollekciója a pihenés és jó közérzet oázisát biztosító luxust visz a fürdőszobába exkluzív fürdőszobai kerámiatermékeivel, elegáns bútordarabjaival, stílusos világítás koncepciójával és magas minőségű monolit kádjával.

A számos elemet magában foglaló teljes fürdőszobai kollekcióként megtervezett Finion a lehetséges kombinációk egész tárházát kínálja. A tíz színben elérhető alsószekrények számos modelljével kombinálva lenyűgöző látványt nyújt a három kerámiaszínben kapható három különböző típusú mosdó. A fürdőkád szintén nagyobb tervezési szabadságot biztosít a három elegáns fémszínben rendelkezésre álló dizájngyűrűnek, megvilágításnak és igény szerinti színnek köszönhetően, melyek segítségével a fürdőszobában új lehetőségek nyílnak az egyéniség és egyediség kifejezésére.

 

Érzelmeket tükröző hangulat – Integrált világításkoncepció

A Finion stílusos világításkoncepcióval ötvözött elegáns bútordarabokat foglal magában, melyek egyedi, jó közérzetet biztosító légkört nyújtanak. Minden bútormodell fokozatmentesen állítható fényerősségű, érzelmeket tükröző világítással rendelkezik. A két Finion tükörmodell egyike szintén LED-világítású szegéllyel és érzelem kiegészítővel van ellátva. Az opcionálisan vásárolható kiegészítőkhöz tartozik még a hangrendszer és a páramentesítő funkció. Még a szabadon álló Quaryl® fürdőkádat is beillesztették a világításkoncepcióba. Az egyes világításelemek fényerejének szabályozása és működtetése távirányítóval történik.

Extravagáns Quaryl® monolit – Szabadon álló fürdőkád, mint központi darab

A Finion egy másik kiemelkedő tagja a finom kialakítású és precíz, rendkívül vékony, mindössze 15 mm-es szegélyekkel rendelkező szabadon álló Quaryl® fürdőkád. Ez a monolit a legfinomabb Quaryl® anyagból készül, és lenyűgöző dizájnnal, illetve kiemelkedően magas anyagminőséggel büszkélkedik. A 170 x 75 cm-es kompakt méretek ellenére a hagyományos 180 x 80 cm-es fürdőkádaknak megfelelő tágas belső felülettel rendelkezik, és a legjobb fürdési élményt nyújtja. Méretének köszönhetően kisebb fürdőszobák számára is ideális.

A Finion fürdőkád különböző változatokban áll rendelkezésre: a kád külső részén lévő dizájngyűrűvel és anélkül, illetve opcionálisan megvásárolható, az érzelmeket tükröző megvilágítással is. A Chrome [króm], Champagne [pezsgő] vagy Gold [arany] színekben rendelkezésre álló dizájngyűrű leheletfinom eleganciát kölcsönöz a fürdőkádnak. A kád alsó részének külső felületén lévő, távirányító segítségével fokozatmentesen állítható fényerősségű és élénk színekben kapható világításrendszernek köszönhetően úgy tűnik, mintha a fürdőkád egy fénytalapzaton lebegne. Ez az érzelmeket tükröző kiegészítő kapható a dizájngyűrűvel együtt, vagy anélkül. Választható kétszínű kialakítás is világos fehér belső résszel és színes panellel. Rengeteg szín közül lehet válogatni. A panel készülhet Gesa Hansen színkoncepciójának színeivel, továbbá – ízlés szerint matt vagy csillogó kivitelben – valamennyi Sikkens, NCS és RAL árnyalatban (kivéve a metál színeket). A dizájngyűrű fémes árnyalataihoz illeszkedő Push-Open [nyomásra nyíló] szelep, valamint az opcionálisan vásárolható, színben harmonizáló vízbevezető egység teszi teljessé a dizájnkoncepciót.

Pin It on Pinterest

Share This